Evenimente flotă


Începând cu 2013 am reușit sa organizăm cele mai mari flote românești din Grecia.

Evenimente flotă

Watermelon

Watermelon sailing&party este un eveniment pe care l-am creat pentru a oferi experiența sailingului combinat cu petreceri în locuri exotice cât mai multor oameni. După prima ediție ne-am propus să-l creștem și am avut vântul potrivit în vele pentru a ajunge unde ne-am propus. Edițiile următoare vin să confirme.

La prima editie din 2014 am navigat in flota de 13 barci, peste 120 de oameni. In 2015 am fost 12 barci iar in 2016 am atins recordul de 14 barci, 130 de oameni care au navigat, petrecut, dansat, explorat insule si experimentat libertatea pe care ti-o da sailing-ul.

WATERMELON off to Greece a primit premiul “The best sailing Event” in 2016 acordat de cea mai mare comunitate de sailing, Set Sail. Mai multe detalii găsiți aici.

1 Mai Marinăresc

Este evenimentul de deschidere a sezonului de sailing. După frigul din timpul iernii abia așteptăm să ieșim iar pe mare și ce ocazie mai bună decât perioada de 1 mai cand, oricum, în mod tradițional, vrem să mergem la mare.

Romanian Sailors Week

Romanian Sailors Week invită pe toți la bord, atât marinari experimentați cât și pe cei care vor să ia contact cu lumea sailingului, să explorăm, să navigăm și să petrecem timp de 7 zile în apele, golfurile și porturile grecești din Marea Egee. Evenimentul își propune să adune toată comunitatea de yachting din România. Invităm în flotă toate cluburile de sailing să navigăm împreună sub pavilionul tricolor, timp de o săptămână, în apele insulelor Saronice.

Vezi Destinațiile 

1 Mai Marinăresc

Play Video

Contactează-ne