Închiriere yacht


lucrăm cu majoritatea companiilor și proprietarilor de barci de charter și îți putem oferi cele mai bune bărci și prețuri

Dacă ești deja skipper experimentat, adică ai urmat cursurile unei școli de yachting, ai brevet , ai cel puțin 3 săptămâni ( 500 MN) de navigat și vrei să închiriezi pentru tine și prietenii tăi un velier, ne poți contacta și vom găsi pentru tine cea mai bună ofertă.

Lucrăm de mulți ani cu companii de charter și proprietari de bărci de la care închiriem multe yachturi așa că putem obține prețuri foarte bune pentru bărci foarte bune.

Pe lângă oferte de veliere, îți putem face și multe alte recomandări de traseu, de program și tips&triks din zonele unde îți vei petrece vacanța.

Ultimile 7 sezoane de vara le-am petrecut navigând printre insulele din Grecia, Croația și Italia. Am adunat în acest timp foarte multe cunoștințe despre locurile pe unde am ajuns: unde se mănânca bine și autentic, când e bine să ajungi într-un anumit port pentru a găsi loc la ponton, ce golfuri sunt sigure pentru a putea sta la ancoră peste noapte, unde să te oprești dacă vrei să faci cliffdiving sau snorkeling…și multe altele pe care suntem bucuroși să le împartășim.

Te rugăm să completezi în secțiunea de mai jos următoarele date și vom reveni cu recomandările noastre pentru vacanța ta:

Formular rezervare

DESTINAȚIA
SĂPTĂMÂNA
NUMĂR CABINE DUBLE
NUME
EMAIL
TELEFON