Echipa


Suntem un grup de skipperi profesioniști, cu mii de mile navigate pe majoritatea modelelor de veliere de agrement

Ionuț Giușcă

Are peste 15.000 de mile marine în Mediterana și petrece mai mult de 3 luni în fiecare an pe mare.

Mai Mult

Panos Lekkas

Peste 15 000 de mile navigate în ultimii 10 ani în Grecia, Croația și Spania

Mai Mult

Tudor Jitianu

Peste 7 000 mile marine navigate începând cu anul 2013 în Grecia, Marea Neagră, Eoliene (Italia) și Leeward Islands (Caraibe). Începând cu 2017 petrece cam 2 luni pe barca în fiecare an.

Mai Mult

Nicolas Tsoukas

Peste 20 000 mile marine navigate, din mai până în octombrie mai mult stau pe apă, mai ales în Sporade, Skyros, Limons.

Mai Mult

După numeroase voiaje în Grecia, Portugalia sau Spania și cursuri de navigație cu cele mai bune școli din Romania, Grecia, Marea Britanie, Portugalia și Spania, avem experiența necesară pentru a-ți da ocazia și ție și prietenilor tăi să ieșiți pe mare alături de noi și să trăiți probabil vacanța vieții voastre navigând spre locuri la care de obicei doar visați să ajungeți atunci când stați în fața calculatorului și vă uitați la poze cu insule însorite înconjurate de ape turcoaz. Voiajele standard organizate de Bleumarin Sailing durează o săptămână ( de sâmbătă până sâmbătă ) și pentru început propunem câteva rute spectaculoase și usor de parcurs fără a fi necesara experiență în navigația cu vele.

Daca ati reusit sa va adunati minimum 6 persoane si sa va decideti asupra saptamanii/saptamanilor dorite contactati-ne iar noi vom incepe sa lucram pentru vacanta voastra memorabila.

    Contactează-ne