Echipa


Suntem un grup de skipperi profesioniști, cu mii de mile navigate pe majoritatea modelelor de veliere de agrement

Skipperi

Ionuț Giușcă

Are peste 15.000 de mile marine în Mediterana și petrece mai mult de 3 luni în fiecare an pe mare.

Mai Mult

Panos Lekkas

Peste 15 000 de mile navigate în ultimii 10 ani în Grecia, Croația și Spania

Mai Mult

Tudor Jitianu

Peste 7 000 mile marine navigate începând cu anul 2013 în Grecia, Marea Neagră, Eoliene (Italia) și Leeward Islands (Caraibe). Începând cu 2017 petrece cam 2 luni pe barca în fiecare an.

Mai Mult

Nicolas Tsoukas

Peste 20 000 mile marine navigate, din mai până în octombrie mai mult stau pe apă, mai ales în Sporade, Skyros, Limons.

Mai Mult

După numeroase voiaje în Grecia, Portugalia sau Spania și cursuri de navigație cu cele mai bune școli din Romania, Grecia, Marea Britanie, Portugalia și Spania, avem experiența necesară pentru a-ți da ocazia și ție și prietenilor tăi să ieșiți pe mare alături de noi și să trăiți probabil vacanța vieții voastre navigând spre locuri la care de obicei doar visați să ajungeți atunci când stați în fața calculatorului și vă uitați la poze cu insule însorite înconjurate de ape turcoaz. Voiajele standard organizate de Bleumarin Sailing durează o săptămână ( de sâmbătă până sâmbătă ) și pentru început propunem câteva rute spectaculoase și usor de parcurs fără a fi necesara experiență în navigația cu vele.

Evenimente

Watermelon

Watermelon sailing&party este un eveniment pe care l-am creat pentru a oferi cât mai multor oameni experiența sailingului combinat cu petreceri, în locuri exotice. După prima ediție ne-am propus să-l creștem și am avut vântul potrivit în vele pentru a ajunge unde ne-am propus. Edițiile următoare vin să confirme.

La prima editie din 2014 am navigat in flota de 13 barci, peste 120 de oameni. In 2015 am fost 12 barci iar in 2016 am atins recordul de 14 barci, 130 de oameni care au navigat, petrecut, dansat, explorat insule si experimentat libertatea pe care ti-o da sailing-ul.
Am continuat si în 2017 și 2018 în același entuziasm.

WATERMELON off to Greece a primit premiul “The best sailing Event” in 2016 acordat de cea mai mare comunitate de sailing din România, Set Sail.

1 Mai Marinăresc

Este evenimentul de deschidere a sezonului de sailing. După frigul din timpul iernii abia așteptăm să ieșim iar pe mare și ce ocazie mai bună decât perioada de 1 mai când, oricum, în mod tradițional, vrem să mergem la mare. Este un eveniment pe care îl organizăm odată la 2 sau 3 ani, în insulele Ciclade.

Romanian Sailors Week

Romanian Sailors Week invită la bord marinari experimentați, skipperi începători precum și pe cei care vor să ia contact cu lumea sailingului.

Evenimentul dă ocazia:
– skipperi-lor care sunt la inceput de drum să iasă pe mare, să exerseze manevre singuri, să învețe de la cei mai experimentați, toate astea cu asistență și în condiții de siguranță.
– celor care vin pentru prima dată în vacanță la sailing să meargă pe yacht-uri conduse de skipperi cu foarte multe ieșiri și multe povești de pe mare, astfel încât să poată gusta la maxim și în siguranță din experiența pe barcă.

Cluburile de sailing sunt de asemenea invitate. Experiența de flotilă este unica iar schimbul de cunostințe foarte valoros.

Daca ati reusit sa va adunati minimum 6 persoane si sa va decideti asupra saptamanii/saptamanilor dorite contactati-ne iar noi vom incepe sa lucram pentru vacanta voastra memorabila.

    Contactează-ne