Vacanțe Personalizate


Pasiunea și experiența de peste 10 ani în sailing ne dau siguranța și responsabilitatea necesare pentru a vă oferi vacanțe memorabile

Te invităm pe tine și prietenii tăi să vă alegeți perioada și destinația, iar noi vă vom face o ofertă personalizată. Voi trebuie să vă strângeți minimum 6 persoane iar noi vă vom trimite o ofertă adaptată cerințelor voastre, cu minimum 3 yachturi de unde să alegeți, un program croit pe dorințele voastre și un skipper potrivit grupului.

Puteți să alegeți orice săptămână sau două săptămâni consecutive, de sâmbătă până sâmbătă, în perioada mai-octombrie.

Destinațiile noastre sunt:

Grecia: Insulele Sporade, Insulele Saronice, Insulele Ionice
Croatia: Insulele Dalmate
Italia: Sardinia, Insulele Eoliene

Aici poți vedea cine sunt skipperii noștri, yachturile pe care navigăm și prețurile informative.

Daca ați reușit să vă adunați minimum 6 persoane și să vă decideți asupra săptămânii/săptămânilor dorite, contactați-ne iar noi vom începe să lucrăm pentru vacanța voastră memorabilă.

Vezi destinatiile
v

Yachturi

Indiferent de yachturile cu care navigăm (Jeanneau, Beneteux, Bavaria …) ele sunt dotate cu echipamentele de navigație și siguranță conform standardelor internaționale și a celor europene. Sunt verificate și întreținute periodic în spiritul asigurării unei navigații performante și sigure.

Au lungimi cuprinse între 12 si 16 metri, suficient de mari pentru a găzdui confortabil între 6 si 12 persoane, în functie de numărul de cabine. Pentru grupuri de 6-7 persoane navigam cu yachturi prevazute cu 3 cabine, pentru cele de 8-9 persoane cu 4 cabine, iar pentru cele de 10-11 cu 5 cabine. În fiecare dintre cabine pot dormi două persoane.

Economy (monohull)

Au peste 7 ani vechime și de multe ori au fost îmbunătățite de-a lungul timpului prin înlocuirea echipamentelor de navigație și dotarea cu seturi noi de pânze. Au o serie de finisaje interioare din lemn masiv.

Mai Mult

Premium (monohull)

Sunt vechi de 1-7 ani și au o serie de îmbunătățiri legate de ergonomie pe care le-au dezvoltat producătorii pentru ultimele generații de iahturi. Ele oferă un plus de confort și spațiu fața de cele economy.

Mai Mult

Catamaran

Au substanțial mai mult loc atât în cabine cât și pe punte, au un pescaj mai mic decât celelalte pe de altă parte sunt de cca două ori mai late decât cele monohull. Datorită acestui spațiu suplimentar oferă un plus de confort.

Mai Mult

PRETURI

Economy (monohull) Premium (monohull) Catamaran
Sezon varf ( iulie și august) 540 - 580 730 - 790 830 - 890
Sezon Normal ( iunie și septembrie) 480 - 520 580 - 620 670 - 730
Sezon extra ( mai și octombrie) 440 - 460 530 - 570 620 - 680

*Preturi fără t.v.a. per persoană

Oferim o reducere “early bird” de 10% pentru rezervările care sunt făcute până la 31.12 sau chiar 31.01, în funcție de zonă. Cu cât faci rezervarea mai din timp cu atât poți găsi și curse de avion la un preț mai avantajos.

Pentru grupurile formate de minimum 6 persoane oferim reducere de 5% și variante personalizate de program și destinație.

Pentru detalii te rugăm să consulți condițiile de plată.

Daca te-ai hotărât rezervă-ți locul! Completează formularul de mai jos și trimite-l!

    Contactează-ne