Evenimente flotă


Începând cu 2013 am reușit sa organizăm cele mai mari flote românești din Grecia.

Watermelon

Watermelon sailing&party este un eveniment pe care l-am creat pentru a oferi cât mai multor oameni experiența sailingului combinat cu petreceri, în locuri exotice. După prima ediție ne-am propus să-l creștem și am avut vântul potrivit în vele pentru a ajunge unde ne-am propus. Edițiile următoare vin să confirme.

La prima editie din 2014 am navigat in flota de 13 barci, peste 120 de oameni. In 2015 am fost 12 barci iar in 2016 am atins recordul de 14 barci, 130 de oameni care au navigat, petrecut, dansat, explorat insule si experimentat libertatea pe care ti-o da sailing-ul.
Am continuat si în 2017 și 2018 în același entuziasm.

WATERMELON off to Greece a primit premiul “The best sailing Event” in 2016 acordat de cea mai mare comunitate de sailing din România, Set Sail.

1 Mai Marinăresc

Este evenimentul de deschidere a sezonului de sailing. După frigul din timpul iernii abia așteptăm să ieșim iar pe mare și ce ocazie mai bună decât perioada de 1 mai când, oricum, în mod tradițional, vrem să mergem la mare. Este un eveniment pe care îl organizăm odată la 2 sau 3 ani, în insulele Ciclade.

Romanian Sailors Week

Romanian Sailors Week invită la bord marinari experimentați, skipperi începători precum și pe cei care vor să ia contact cu lumea sailingului.

Evenimentul dă ocazia:
– skipperi-lor care sunt la inceput de drum să iasă pe mare, să exerseze manevre singuri, să învețe de la cei mai experimentați, toate astea cu asistență și în condiții de siguranță.
– celor care vin pentru prima dată în vacanță la sailing să meargă pe yacht-uri conduse de skipperi cu foarte multe ieșiri și multe povești de pe mare, astfel încât să poată gusta la maxim și în siguranță din experiența pe barcă.

Cluburile de sailing sunt de asemenea invitate. Experiența de flotilă este unica iar schimbul de cunostințe foarte valoros.

    Contactează-ne