Yachturi și prețuri


navigăm pe toate categoriile de veliere de agrement corespunzătoare bugetului vostru

Dotări yachturi

Indiferent de yacht-urile cu care navigăm, Jeanneau, Beneteau, Bavaria sau Lagoon, monococa sau catamarane, ele sunt dotate cu echipamentele de navigație și siguranță conform standardelor internaționale și a celor europene. Sunt verificate și întreținute periodic în spiritul asigurării unei navigații performante și sigure. Au lungimi cuprinse între 12 si 16 metri, suficient de mari pentru a găzdui confortabil între 6 si 12 persoane, în functie de numărul de cabine. Pentru grupuri de 6-7 persoane navigam cu yacht-uri prevazute cu 3 cabine, pentru cele de 8-9 persoane cu 4 cabine, iar pentru cele de 10-11 cu 5 cabine. În fiecare dintre cabine pot dormi două persoane.

Toate yacht-urile cu care navigăm au cel puțin doua băi cu dușuri cu apă calda, bucatărie cu frigider, aragaz și toate ustensilele și vesela necesare.

Au locuri unde se poate sta la umbră dar și zone pe punte unde se poate sta la plajă.

Dacă ne contactezi din timp  ai o reducere “early bird” de 10% pentru rezervările care sunt făcute până la 31.12 sau chiar 31.01 în funcție de zonă.

Avantajele rezervării din timp:

prețuri mai mici

oferta mare de barci mai noi

poți rezerva și biletele de avion la un preț mic

 

Pentru grupurile formate de minimum 6 persoane se poate oferi o reducere de 5% și variante personalizate de program și destinație.

 

Economy (monohull)

Au peste 7 ani vechime și de multe ori au fost îmbunătățite de-a lungul timpului prin înlocuirea echipamentelor de navigație și dotarea cu seturi noi de pânze. Au o serie de finisaje interioare din lemn masiv.

Mai Mult

Premium (monohull)

Sunt vechi de 1-7 ani și au o serie de îmbunătățiri legate de ergonomie pe care le-au dezvoltat producătorii pentru ultimele generații de iahturi. Ele oferă un plus de confort și spațiu fața de cele economy.

Mai Mult

Catamaran

Au substanțial mai mult loc atât în cabine cât și pe punte, au un pescaj mai mic decât celelalte pe de altă parte sunt de cca două ori mai late decât cele monohull. Datorită acestui spațiu suplimentar oferă un plus de confort.

Mai Mult

Preturi - euro
pe săpt. pe pers.

Economy (monohull) Premium (monohull) Catamaran
Sezon varf ( iulie și august) 540 - 580 730 - 790 830 - 890
Sezon Normal ( iunie și septembrie) 480 - 520 580 - 620 670 - 730
Sezon extra ( mai și octombrie) 440 - 460 530 - 570 620 - 680

Daca ati reusit sa va adunati minimum 6 persoane si sa va decideti asupra saptamanii/saptamanilor dorite contactati-ne iar noi vom incepe sa lucram pentru vacanta voastra memorabila.

    Contactează-ne